Produse
Your Cart

Despre Noi

    Magic Light Expert importă și distribuie corpuri de iluminat din Uniunea Europeana. Comercializează o gamă de 18.000 de produse diferite de corpuri de iluminat prin intermediul magazinului fizic din București și prin intermediul magazinului on-line magiclights.ro. Clienții noștri sunt de la persoane fizice până la profesioniști din domeniul designului și al arhitecturii – arhitecti, designeri. Avem o experineța de peste 10 ani in domeniu, și credem noi, că am reușit să satisfacem exigențele și cerințele clienților noștri cu succes. Ne străduim în permanența să asigurăm spre comercializare doar produse de calitate superioară. Misiunea noastră este de a asigura pruduse cu desing deosebit si calitate ridicată la un preț corect si in termen cât mai scurt să ajungă la dumneavoastră.
    Printre brandurile pe care le importam și comercializăm: Maytoni – Germania,  Ideal Lux – Italia,  Schuller – Spania, Zambelis – Grecia, Art Crystal – Cehia, Milagro – Polonia, Amplex – Polonia, ACB – Spania, Luminex – Polonia si altele.
Valorile care ne ghidează sunt: integritate, angajamentul față de client, inovație. Gândim, Susținem și Acționăm întotdeauna in direcția căștig-căștig pentru toți cei implicați.
Magic Lights – Iluminat Ecologic, Economic, Eficient.(EEE)

Viziteaza site-ul Magiclights.ro pe ShopMania magiclights.ro na FAVI.ro